descopera momentul doncafe fresh

CE ESTE DONCAFE FRESH?

 

Raspunsul este simplu: cea mai proaspata cafea, livrata in maximum 14 zile de la prajire. Asa se deosebeste Doncafe Fresh de cafelele pe care le poti regasi pe rafturile magazinelor, care nu pot ajunge la tine mai devreme de trei, patru luni de la data prajrii. Cel mai important pentru noi este ca momentele în care tu te bucuri de o cafea specială să aibă savoarea lor aparte. Tocmai de aceea, am decis să urmăm întregul drum al cafelei pe care aceasta îl parcurge înainte să ajungă la tine: 

Am pornit să explorăm plantațiile, tipurile de cafea, aromele și notele acestora, dar și poveștile care fac diferența între o cafea obișnuită și una de origine controlata. Am ajuns astfel în cele mai exotice locuri din lume, de unde adus o selecție variata de cafea. Pe aceasta, împreună cu povești surprinzătoare, le-am reunit într-un loc, ca intr-o piata de cafea proaspata, îți oferă o întreagă experientă, de la clipele pe care le petreci pentru a intelege si selecta cafeaua preferata, pana la momentul in care o savurezi.

In viata de fiecare zi sunt atatea pe care le gandim si facem pentru cei din jurul nostru, atatea momente daruite altora. Te invitam sa descoperi cea mai proaspătă cafea, livrată în maxim 14 zile de la prăjire, și care își păstrează intacte atat gustul cat si buchetul de arome. Dupa atatea momente daruite altora, noi iti oferim o cafea cu adevarat proaspata pentru ca tu sa te bucuri de un moment cu o savoare speciala. Momentul tau Doncafe 

DONCAFE FRESH COFFEE MARKET


Pentru că locul în care aducem cafeaua de origine și poveștile ei trebuia să poarte un nume, i-am zis Doncafe Fresh Coffee Market. Ceva mai mai mult decât o simplă piață de cafea, aici oferim experiențe deosebite: cafea proaspata, o varietate de origini, precum si aroma si savoarea povestilor despre cafea, oamenii care o cultiva, precum si  locurile din care aceasta provine.

Pentru ca tu sa te bucuri de mometul tau si cea mai proaspata cafea. Momentul tau Doncafe

momentul tau