Indonesia Mandheling

Compara
Rating:
65% of 100
Disponibilitateîn stoc
SKU
Indonesia Mandheling
începând de la 29,99 LEI
Selecteaza cantitatea
Intensity:
3.5
Acidity:
1.5
Nici un review

Cantitate: 250g

Buchetul ei bogat face din Indonesia Mandheling o cafea cu o esenta desavarsita. Obtinuta prin metoda unica Giling Basah, care necesita mai putin timp de uscare, aceasta cafea se remarca prin aromele arabice unice intense, aciditatea scazuta si notele de ciocolata, cedru, condimente si chiar nuante de vin.  

usp-ico-people

Cafea de origine

Diversitate de pe tot globul

usp-ico-lorry usp-ico-lorry

Livrare gratuita

La comenzile de peste 100 lei

usp-ico-24

Expediere

Expediere in 24 ore de la comanda

Flavours of the Indonesia Mandheling
indonezia mandheling indonezia mandheling

Dintre cele peste 17.000 de insule care formeaza Indonesia, una se remarca cel mai mult. Sumatra nu este doar cea mai mare insula a tarii, dar si un loc aparte cu platouri inalte si vai adanci. Aici creste o cafea speciala.
In intregul taram al cafelei, cu greu vei intalni o cafea cu o esenta mai desavarsita decat cea a soiului Indonesia Mandheling. Buchetul ei bogat de arome este unic. In el se regasesc notele de ciocolata, cedru, condimente si chiar nuante de vin, si este rezultatul climatului umed si a solului vulcanic atat de fertil in aceasta regiune a lumii. Boabele de cafea superioara Arabica au o aroma intensa, deplina si o aciditatea scazuta, deoarece sunt obtinute prin metoda unica Giling Basah.

indonezia-mandheling-a
indonezia-mandheling-b

Acest mod unic li se atribuie primilor cultivatori care au descoperit ca o cafea lipsita de stratul de "pergament" necesita mult mai putin timp de uscare, ceea ce a permis accelerarea intregului proces de obtinere al cafelei. Pe langa avantajele economice ale procesului, au obtinut insa si aromele arabice unice, care le-au adus admiratori in intreaga lume.

Personalitatea acestei cafele este completata de calitatea si claritatea gustului care sunt garantate printr-un control riguros al boabelor de cafea si de o tripla-verificare a defectelor acestora.
Indonesia Mandheling este cultivata pe coastele inalte ale Muntelui Leuser, in regiunea central-vestica a Sumatrei, Balak. Numele cafelei nu provine de la regiunea unde este cultivata, asa cum se intampla in mod obisnuit, ci de la grupul indigen “Mandailling”. Formate pe ramasitele vulcanice ale insulelelor din arhipeleagul Malay, Sumatra, Sulawesi si Java reprezinta locuri ideale pentru cultivarea cafelei, datorita solului bogat in minerale si a climei ecuatoriale umede.

Scrieţi propria recenzie
Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie comentarii. Vă rugăm conectaţi-vă sau creaţi un cont
Recenzii client

4 articole

Afisati pe pagina
 1. Nu am facut comanda pe site ci am cumparat dintr-un magazin Manufaktura
  de la 1 la 5 stele
  40%
  Cafeau este prea prajita si are gust de ars si...cam atat, nici pomeneala de gust de condimente: daca a avut totusi asa ceva a fost acoperite de prajeala prea intensa.
  Pacat, cautam intocmai un gust de condimente dar nu l-am gasit in aceasta cafea.

  Recenzie de

  Publicat la

 2. 2 pachete "Indonesia Mandheling"
  de la 1 la 5 stele
  20%
  Dezamagit total. Sunt vechi consumator de cafea, dar aceasta chiar este o mare porcarie. Cred ca este facuta din surcele tocate...

  Recenzie de

  Publicat la

 3. Desavarsita
  de la 1 la 5 stele
  100%
  Ador mirosul de cafea proaspat macinata. Am cumparat varianta "boabe" si sunt extrem de multumita.

  Recenzie de

  Publicat la

 4. recomand
  de la 1 la 5 stele
  100%
  excelent, mai ales pentru dimineata, daca vrei sa te bucuri de o cafea cu gust senzational de bun

  Recenzie de

  Publicat la

4 articole

Afisati pe pagina