Brazil Mogiana

Compara
Rating:
95% of 100
Disponibilitateîn stoc
SKU
Brazil Mogiana
începând de la 19,99 LEI
Selecteaza cantitatea
Intensity:
2.5
Acidity:
1.5
Nici un review

Cantitate: 250g

Aciditatea si intensitatea scazuta si aroma ei exceptionala fac din Mogiana o cafea braziliana clasica. Ea se distinge prin echilibrul perfect dintre intensitate si gustul dulce, cu note de ciocolata, nuci si miere. Tocmai acest gust echilibrat ii ofera o calitate aparte, ea putand fi savurata la orice ora. 

usp-ico-people

Cafea de origine

Diversitate de pe tot globul

usp-ico-lorry usp-ico-lorry

Livrare gratuita

La comenzile de peste 100 lei

usp-ico-24

Expediere

Expediere in 24 ore de la comanda

Flavours of the Brazil Mogiana
cafea brazil mogiana cafea brazil mogiana

Cultivata aici incepand cu secolul al 18-lea, cafeaua a devenit unul dintre simbolurile acestei tari si i-a oferit Braziliei renumele de Tara Cafelei. Mogiana, Sul Minas si Cerrado sunt cele 3 regiuni cu temperaturi constante tot anul in care pot fi cultivate soiuri de Arabica, dar si de Robusta.

Sortimentul Mogiana este o cafea braziliana clasica, care incanta cu gustul sau dulce, echilibrat si delicat. Cultivata in zona care ii da si numele, cafeaua Mogiana este renumita pentru aciditatea si intensitatea scazuta si aroma ei exceptionala, dulce.

brazil-mogiana-c
brazil-mogiana-b

Aceste caracteristici se datoreaza conditiilor climatice specifice zonei din care provine. Acolo, la granita dintre statul Sao Paolo si Minas Gerais, cea mai sudica provincie a Braziliei, clima este potrivita pentru a obtine o cafea clasica, perfect echilibrata. Tocmai datorita acestui echilibru dintre intensitate si gustul in care se disting notele de ciocolata, nuci si miere, Mogiana poate fi savurata la orice ora din zi.

Scrieţi propria recenzie
Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie comentarii. Vă rugăm conectaţi-vă sau creaţi un cont
Recenzii client

4 articole

Afisati pe pagina
 1. Buna
  de la 1 la 5 stele
  80%
  O cafea buna,nu e foarte tare iar aciditatea scazuta e un mare plus,daca ti se pare prea slaba inseamna ca n-ati extras-o complet,eu o fac la moka pot cu focul minim de tot pt extragere,nu o preparati ca restul cafelei din comert

  Recenzie de

  Publicat la

 2. 700002001
  de la 1 la 5 stele
  100%
  Foarte buna cafeaua recomand!

  Recenzie de

  Publicat la

 3. Cafea buna!
  de la 1 la 5 stele
  100%
  O cafea buna,dar un pic prea moale pentru gustul meu!

  Recenzie de

  Publicat la

 4. Senzationala
  de la 1 la 5 stele
  100%
  Pentru mine o cafea senzationala preparata la aeropress mai ales ca imi plac cafelele cu o aciditate scazuta. Sigur voi mai comanda mai ales ca livrarea e gratuita

  Recenzie de

  Publicat la

4 articole

Afisati pe pagina